Wie zijn wij?

Firefly Media is een jong bedrijf, opgericht in mei 2014, door twee enthousiaste ondernemers.
Tim Smit
Tim Smit is 29 jaar en topsporter. Hij volleybalt in de Nederlandse Eredivisie en heeft daarnaast een onverzadigde leergierigheid op het gebied van websites en coderen. Een eigen bedrijf opstarten zag hij als een mooie mogelijkheid om zijn topsport en werk te combineren.

Tim is de technische kracht binnen het bedrijf en een echte probleemoplosser. Hij is verantwoordelijk voor het websitegedeelte van het bedrijf. Hoewel Madi aan het hoofd staat van het designproces, zorgt Tim ervoor dat de website er niet alleen op en top uitziet, maar ook nog eens dat alles naar wens werkt.

Er is (bijna) niks dat hij zichzelf niet kan aanleren en zal met zijn grote loyaliteit naar klanten, altijd zijn uiterste best doen om jouw websitewensen in vervulling te laten gaan!
Madi Kliffen
Madi Kliffen is 27 lentes jong en afgestudeerd Communicatie- en Informatiewetenschapper. Na een stage om werkervaring op te doen heeft zij samen met Tim Smit de sprong gewaagd en is Firefly Media opgestart.


Madi houdt van het persoonlijk contact met klanten en vind het haar missie om de wensen van deze klanten zo goed mogelijk te verwoorden en in beeld te brengen. Zij is verantwoordelijk voor de social media kant van het bedrijf en staat daarnaast aan het hoofd van het designproces voor de websites.

Met haar frisse blik en opgedane werkervaring in de social media sector is zij de aangewezen persoon om jouw social media een boost te geven!